Veterán Kispályás Labdarúgó Bajnokság Szegeden
PDF Nyomtatás E-mail
Share

2010. szeptember 18-án nagy sikerrel zajlott Szegeden a 60 éven felüli labdarúgócsapatok regionális döntője. Az UEFA Grassroots programjában szereplő rendezvényen hat csapat vett részt az ország keleti részéről. 

A résztvevő csapatok:DASE Debrecen, DEAC Debrecen, Nyíregyházi VFC, Örkény, Szeged Öregfiúk I. és Szeged Öregfiúk II. senior válogatottja.

A mérkőzések előtti rövid ünnepségen megjelent Nagy Sándor, Szeged város alpolgármestere, valamint az MLSZ részéről Őze Tibor Grassrots-menedzser. Őze Tibor és Petrika Ibolya, a rendezvény szervezője díjakat adtak át Boros Gyulának, a Szegedi Idősügyi Tanács referensének, valamint Dudás Tivadar szervezőnek, megköszönve a torna szervezésében végzett munkájukat.
"Három éve rendezzük a tornákat az ország különböző helyszínein és ezek népszerűsége egyre nő. Mindenhol nagy lelkesedéssel dolgoztak a helyi rendezők de természetesen voltak kiemelkedő vendéglátó helyszínek is és Szegedet is ide lehet sorolni." - mondta Petrika Ibolya a regionális döntő végén.

A döntően a következő eredmények születtek:
I.  helyezett: Örkény senior válogatottja  
II. helyezett: DASE Debrecen  senior válogatottja             
III.helyezett: Nyíregyházi VFC  senior válogatottja 
IV. helyezett:  Szeged I. senior válogatottja
V.  helyezett:  DEAC Debrecen senior válogatottja
VI. helyezett:  Szeged II. senior válogatottja

Az eredményhirdetésre és az azt követő ebédre a Szegedi Senior Centerben került sor, a tornáról a helyi  televívizó is készített anyagot, ezzel is népszerűsítve az idősek labdarúgását.

 A rendezvényen készült képek megtekinthetőek itt.

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink