Tarjáni Víztorony Tér Nyugdíjas Egyesület
PDF Nyomtatás E-mail
Share

Az egyesület elnöke: Forgács Ferencné

Az egyesület székhelye: 6724 Szeged, Eszperantó u. 1.

A címben jelzett egyesület központja geográfiailag a Tarján városrész szívében, súlypontjában a Víztorony-tér közelében áll. Ha érdekli Önt kedves olvasó, hogy milyen nosztalgia, vagy grafománia késztetett ezen sorok megírására, akkor maradjon még velem, és mindjárt elmondom.
A városrész születésekor a környékbe költözött 20 évesek most már nyugdíjas korba léptek, léptünk, de ideköltözésünk óta őrizzük filozófiánkat, melynek pillére, hogy az itt élők közös ügyeink, dolgaink előbbre vitele, a közös értelmezés, a közös pontok megtalálása az ízlésbeli orientáció koordinálásával – a megközelítési pálya téves irányba forduló tevékenység megakadályozásával, semlegesítésével – érvényesüljön és megvalósuljon.
Ezen életfelfogás és folyamat végső következményeként augusztus közepe óta közel 50 fős létszámmal – volt akit a szíve hozott ide – alakultunk meg.
A teljesség igénye nélkül célkitűzéseink között van, hogy tagtársainknak lehetőséget teremtsünk embertársi, baráti kapcsolataik bővítésére továbbá egészségmegőrző, kulturális és szórakozási /közös mozi, színház és kirándulások, névnapok megünneplése/ programok szervezésével természetes igényeik kiszolgálására, ezáltal életminőségük színesítésére.
Ezen célkitűzésekhez tagdíjakból, támogatásokból, továbbá pályázatokon nyert erőforrások és pénzeszközök segítségével kívánunk megfelelő alapot teremteni és létrehozni.                                                             

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink