Kereskedelmi Alkalmazottak Nyugdíjas Klubja
PDF Nyomtatás E-mail
Share

A klub vezetője: Sári Györgyné

A klub vezetőjének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub vezető-helyettese: Szénásiné Bari Gyöngyi (gazdasági vezető)

A klub vezető-helyettesének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub székhelye: 6723 Szeged Űrhajós u. 8/A


Klubunk legfőbb célja összefogni, kulturált időtöltési lehetőséget biztosítani, nemcsak egyedülálló klubtagoknak, hanem aki szívesen csatlakozik hozzánk, részt vesz a klub munkájában. Egészségügyi tájékoztatók szervezése azoknak az idős nyugdíjas embereknek, akik korábban a kereskedelemben, vagy más munkakörben dolgoztak.
Feladatainkat, programjainkat úgy tervezzük, hogy minél több tagunk részt tudjon venni.
A klubnapokon megbeszéljük a feladatokat és azok végrehajtását.
Tevékenységeink közé tartozik rendezvényeken, előadásokon való részvétel, pl: (Nőnapi Gála, Idősek Akadémiája) kiállítások, színház, mozi előadások megtekintése, fürdőlátogatások, a betegek látogatása, támogatásra, segítségre szorulók ellátása a mindennapi életvitel kapcsán (pl.-bevásárlás).                     
Rövid kirándulásokat szervezünk, melyek nemcsak színt visznek a nyugdíjas klubtagok hétköznapi életbe, hanem ezzel együtt jótékony hatással vannak mind a fizikai, mind a lelki egészségükre.
Az Idősügyi Tanács és a Senior Center rendezvényei nélkül kevesebb élménybe lenne részünk.
Szervezett programjaink végrehajtásához igen nagy segítség az Idősügyi támogatási keret.

Sári Györgyné elnök (klubvezető)
 

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink